НАЈНОВИ

РЕПОРТАЖИ

TIPS & TRICKS

Што се’ треба да содржи хотел со 1, 2, 3, 4...

Има голема разлика од хотел со 1 ѕвезда до хотел со 4 или 5 ѕвезди. Секоја ѕвезда означува стандарди кои треба да ги исполни...

Паралија во Грција – Зошто ДА ја посетите, а зошто НЕ

Едно од најблиските места за нас на море во Грција е Паралија. Скоро и да нема некој кој барем за викенд не "скокнал" до...

СПОДЕЛИ ДОЖИВУВАЊА

ПРОЧИТАЈТЕ И

Skopje
few clouds
13.8 ° C
18.9 °
13.8 °
82 %
0.5kmh
20 %
Tue
16 °
Wed
26 °
Thu
25 °
Fri
28 °
Sat
26 °