МАРКЕТИНГ

За информации за цени за рекламен простор на сајтот, контактирајте не’ на: patokolusvetot@patokolusvetot.mk

Соработка:

Во рубриката ДОЖИВУВАЊА сме отворени за соработка и споделување на авторски текстови на наши читатели кои сакаат да споделат впечатоци од нивна посета на дестинација која им оставила посебен впечаток, при што во објавениот текст – по желба на авторот на текстот ,се објавува неговиот Инстаграм профил на кој може да се следат сите негови нови авантури низ светот.