Уживајте во спектакуларно шоу на разиграната фонтана во Куала Лумпур, Малезија. Една од најголемите фонтани во светот се наоѓа во паркот KLCC (Kuala Lumpur City Center), веднаш до Петронас кулите, кои се главно обележје на оваа светска метропола. Млазот на водата на оваа разиграна фонтана достигнува висина до 180 метри.

Уживајте неколку минути во ова шоу на музика од Ванеса Меј:

 

 

Автор на текст и видео: А. Петровска

©patokolusvetot.mk  Забрането преземање и копирање. Крадењето на авторски текстови е казниво со закон