Photo: Astoriin from Unsplash.com

Од охридскиот аеродромот “Св. Апостол Павле”, во период од 31 март до 24 октомври 2024 година, може да летаме до 8 дестинации, односно до 7 држави.

Список на 8-те дестинации:

  • АМСТЕРДАМ, Холандија
  • БЕОГРАД, Србија
  • ДОРТМУНД, Германија
  • МАНЧЕСТЕР, Обединето Кралство
  • МЕМИНГЕН, Германија
  • ВИЕНА, Австрија
  • ВАРШАВА, Полска
  • ЦИРИХ, Швајцарија

Распоредот на летање може да го погледнете ТУКА.

A, кон кои дестинации може да летаме од Меѓународниот аеродром Скопје погледнете овде:

Скопски аеродром – сите дестинации до кои може да летаме до 26 октомври 2024