Photo: Screenshot

“Посветена на сите деца со големи соништа” – стои во извонредната реклама на една од најдобрите авиокомпании во светот Turkish Airlines.

Рекламата никого не остава рамнодушен, го освои целиот свет, а дејствието се случува некаде во рурална Анадолија. Темата на оваа реклама е: Која е поентата да летаме до сите светски дестинации ако не летаме секаде во Турција?!

Погледнете ја рекламата и обидете се да не ви се насолзат очите: