Унгарската нискобуџетна авиокомпанија Wizz Air повторно започнува со летови од Македонија кон 4 држави во Европа, a летовите претходно беа прекинати заради состојбата со пандемијата од Covid-19.

Повторно се враќаат летовите кон: Франција на аеродромот Paris Beauvais, Германија со Basel-Mulhouse-Freiburg, Friedrichshafen, Dortmund, Karlsruhe / Baden-Baden, Австрија со Vienna и Шведска со Malmo.

Првиот обновен лет од наведените беше на 23-ти мај.