Photo: Air Serbia & photos from Unsplash.com

Во тек е промотивна понуда на авиокомпанијата Air Serbia со која може да купите повратна авионска карта до Њујорк со почетна цена од само 359 евра.

За оваа цена може да купите повратна авионска карта до Њујорк од: Скопје, Белград, Загреб, Подгорица, Тиват и Тирана.

Промо понудата завршува на 31 мај, а бројот на авионски карти по оваа цена е ограничен.

Авионска карта може да купите на овој ЛИНК.