Photos: Tripadvisor.com

Изброт на хотели во Грција е огромен, во секое туристичко место има разновидни сместувачки капацитети за сечиј вкус и џеб, а на популарниот веб сајт за туризам Tripadvisor има листа на најуникатни хотели во Грција, рангирани според најдобра вредност – цена во однос на нивото на хотелот.

Погледнете дали некој од овие 10 хотели ќе ви се допадне и ќе го ставите на вашата листа за посета на наредното патување во Грција:

1. Atrium Platinum Luxury Resort Hotel & Spa на островот Родос.

Photo: Tripadvisor.com

2. Atrium Palace Thalasso Spa Resort & Villas на островот Родос.

Photo: Tripadvisor.com

3. Aeolos Resort Mykonos на остовот Миконос.

Photo: Tripadvisor.com

4. Atrium Prestige Thalasso Spa Resort & Villas на островот Родос.

Photo: Tripadvisor.com

5. Andronis Luxury Suites на островот Санторини.

Photo: Tripadvisor.com

6. Art Maisons Luxury Santorini hotels Aspaki & Oia Castle на островот Санторини.

Photo: Tripadvisor.com

7. Mitsis Alila Resort & Spa на островот Родос.

Photo: Tripadvisor.com

8. Domes of Elounda на островот Крит.

Photo: Tripadvisor.com

9. The Westin Resort, Costa Navarino на Пелопонез.

Photo: Tripadvisor.com

10. Dana Villas & Infinity Suites на островот Санторини.

Photo: Tripadvisor.com

Навистина интересен избор на хотели кои несомнено вредат да се посетат.