Photo: A.Petrovska www.patokolusvetot.mk

Посетата на старата скопска чаршија е секогаш добра идеја, а особено сега, кога секојдневно има по нешто ново да се види, да се доживее во неа, без разлика дали станува збор за ново кафуле, ново инвентивно кафе, нов ресторан, нова уметничка изложба…

Photo: A.Petrovska www.patokolusvetot.mk

Па, искористете ги топлите, есенски денови за посета на старата скопска чаршија, прошетајте по тесните улички, седнете на кафе или чај во некое од новите колоритни кафулиња, сместени во уличката која води кон Куршумли Ан, ќе ви се допаднат.

Овој Октомври, вака колоритно и раздвижено изгледа старата скопска чаршија:

Уживајте во сончевите денови, вкусното кафе и опуштената атмосфера во нашата чаршија.