Photo: Skopje International Airport

На Меѓународниот Аеродром Скопје снимени се сцени за серија во продукција на Netflix. Со оваа информација се пофали аеродрoмот на својот Фејсбук профил, каде истакнаа дека се работи за мини серија со наслов “Into the night”, а на Скопскиот аеродром снимале од 1-ви до 3-ти Октомври 2019 година.

Погледнете дел од сцените во серијата кои се снимени на нашиот аеродром:

🎬🎥Into the night, нова мини серија во продукција на #Netflix🎞️📺, снимана на Меѓународниот Аеродром Скопје од 1ви до 3ти Октомври 2019. 🌍✈️ ****🎬🎥Into the night, a new mini series produced by #Netflix🎞️📺, filmed at Skopje International Airport from 1st to 3rd October 2019. 🌍✈️#intothenightnetflix #AirportSkopje

Geplaatst door Skopje International Airport – SKP op Donderdag 7 mei 2020

Браво за целата организација на аеродромот!